onsdag den 27. oktober 2010

Kulturel i London

London Guide #1:

Onsdag er fridag og dermed afsat til kulturelle udfoldelser. I dag gik turen til Barbican Center med min veninde fra Danmark der også bor herovre. Barbican huser udover et museum også biograf, teater og dansescene samt lækre restauranter. Det er helt bestemt et besøg værd! Tjek gerne programmet inden, man kan være heldig at støde ind i et event så som designkurser, koncerter eller modeshows.

Det vrimler med spændende gallerier i London og de fleste er faktisk gratis. Hvis man er til moderne kunst skal Tate Modern helt klart tjekkes ud. V&A Gallery har ofte modeudstillinger på programmet. The Saatchi  er et verdenskendt moderne galleri som også er super fedt. Af andre kan nævnes National Portrait Gallery som huser kanonen portrætter, British Design Museum som minder meget om Dansk Design Center og Whitechapel Gallery som er lidt mere råt og ligger ude i East End. Ellers er det bare at komme derudaf og holde øjnene åbne! Min skole har en fantastisk guide til museumer og kunst i London: http://www.arts.ac.uk/london.htm. Ellers findes der i de daglige gratis aviser Metro og Evening Standard ofte anmeldelser og anbefalinger af aktuelle udstillinger.


Bonus info: Min danske veninde har taget et barkursus herovre, hvilket er en god måde at komme til London og ikke helt så planlægningskrævende som at starte et studie herovre. Kurset varer en måned og koster omkring 11.000 inkl. logi. Derefter er der næsten garanteret job på en af Londons mange fede barer. Desuden skulle det oven i købet være nemmere at få et job derhjemme efterfølgende. Tjek http://www.bartenderskolen.com/ for mere info.
Gæsteblogger: Nina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar