torsdag den 23. september 2010

Mmmh.. Mad!

En af vores fælles passioner er mad! Vi elsker at hygge med at lave mad sammen, men allermest at spise det. Denne her opskrift er fuldstændig idiotsikker (ellers er det ikke noget for os). Og det kan varmt anbefales at tilføje en mojito - både før og efter maden ;)

Pasta med Broccolisauce
- Hovedret til 4
• 150 g bacon i tynde skiver
• 500-600 g tørret båndpasta
• 450 g kylling
Broccolisauce
• 600 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
• ½ liter mornaysauce
• 1 spsk hakkede friske korianderblade
• 1 rød peberfrugt
• 1 håndfuld champignoner
• 2 håndfulde cherrytomater
• 1 håndfuld frosne ærter
• friskkværnet peber
• (mælk)
Diverse
• ost, groft revet
• hakkede mandler

Start med at skære broccoli, peberfugten og champignoner så det er nemt lige at komme i saucen senere.

Læg baconskiverne i en kold pande. Steg dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved ved jævn varme til de er sprøde. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir og del den i små stykker.

Brug derefter samme pande til at stege kyllingen. Kyllingen skal være skæret ud i små stykker og skal steges til de bliver brune. Lad kyllingestykkerne stå og holde varmen på panden mens resten af retten laves så det er ikke nødvendigt at gennemstege dem hurtigst muligt.

Efter kyllingestykkerne er kommet på panden, kom da straks broccoli og mornaysauce i en tykbundet gryde (tilsæt gerne ca. 1-1½dL mælk for at tynde lidt ud og øge mængden af sauce). Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. Rør af og til. Tilsæt derefter peberfugter, champignoner, frosne ærter og cherrytomater samt koriander og friskkværnet peber og smag til.
Sørg alt imens for at vandet til pastaen er begyndt at koge således at selve pastaen kommes i vandet samtidig med peberfrugter m.m. tilsættes saucen.

Når pastaen er færdig slukkes der samtidig for varmen til saucen og kyllingestykkerne.

Ved serveringen: Lad pastaen dryppe af i en sigte. Anret per portion pasta, kyllingestykkerne og broccolisauce blandet i dybe tallerkener og drys med bacon, hakkede mandler og groft revet ost. Serveres straks.



Resultatet! Mums.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar